Oletko Atlético Madridin kannattaja?

Jalkapalloseura Atlético Madrid (viralliselta nimeltään Club Atlético de Madrid) on Espanjan La Liigassa pelaava Espanjan Madridista kotoisin oleva joukkue. Seura perustettiin vuonna 1903. Liigamestaruuksissa mitattuna Atlético on Espanjan kolmanneksi menestynein seura Real Madridin ja Barcelonan jälkeen. Atlético Madrid on voittanut pääsarjamestaruuden 11 kertaa.

2010-luvulla se on voittanut Euroopan-Liigan kolme kertaa vuosina 2010, 2012 ja 2018 ja sen lisäksi ollut kahdesti Mestareiden Liigan loppuottelussa vuosina 2014 ja 2016. Joukkue pelaa kotiottelunsa Estadio Wanda Metropolitanolla. Stadionin kapasiteetti on 68 000 katsojaa.

Seurassa on pelannut vuosien saatossa useita legendaarisia pelaajia, kuten David Villa ja Diego Costa. Nykyään Atlético Madridin suurimpia tähtipelaajia ovat esimerkiksi Ranskalainen supertähti Antoine Griezmann ja yksi kaikkien aikojen Uruguyalaisista pelaajista, Luis Suarez. Joukkueen managerina toimii legendaarinen Argentiinalainen entinen huippupelaaja Diego Simeone.

Atlético tunnetaan lempinimellä Rojiblanos, joka tarkoittaa Suomeksi punavalkoisia.

Kuinka tukea Atlético Madridia?

Luonnollisesti on useita tapoja tukea suosikkijoukkuettasi. Oletko mahdollisesti kiinnostunut käymään pelissä paikan päällä vai haluaisitko löytää netistä jotain sopivaa, ja sitä kautta tukea Atlético Madridia?

Kaikki fanituotteet ovat kätesi ulottuvilla. Etsit sitten pelipaitaa, kaulahuivia tai haluaisit vaikkapa puhelimeesi Atlético Madridin väreissä suojakuoret, kaikki on mahdollista! Kannattajien iloksi erilaisia lempiseurasi fanituotteita on tänä päivänä saatavilla laidasta laitaan. Tuotteita on löytyy uskomattoman monipuolinen määrä ja jokainen löytää varmasti itselleen sopivan fanituotteen.