Laukut ja reput jokaiseen tarkoitukseen

Reppuja ja laukkuja löytyy monipuolisesti. Ostajan ei tarvitsekaan tehdä muuta, kuin miettiä käyttötarkoitus, eli tuleeko tuote esimerkiksi vapaa-ajan käyttöön ja kuinka suuria määriä siinä tarvitsee kantaa. Lisäksi kannattaa tietysti valita tuote, joka miellyttää omaa silmää. Jokaiseen tarpeeseen löytää netistä sopivaa.

Treeneihin, kouluun, töihin?

Urheilemaan lähtiessä on kätevä napata mukaansa vaikkapa urheilukassi. Siihen on näppärä pakata tarvittavat treenivaatteet, hygieniatuotteet ja pyyhe. Myös kenkäkassi voi tulla tarpeeseen. Sen voi myös sujauttaa vaikka suuremman repun tai laukun sisään. Näin se pitää kenkien mahdollisen hien hajun sisällään.

Suuri urheilulaukku taas on hyvä valinta vaikkapa pelireissulle. Yhtä hyvin sellaista voi käyttää myös muillakin pienemmillä reissuilla. Urheilulaukkuun mahtuu suurikin määrä tavaraa ja sitä on helppo kantaa mukanaan.

Kouluun ja työhön käytännöllinen valinta on usein perinteinen reppu. Siinä kirjat ja kannettava tietokone kulkevat helposti ja turvallisesti mukana. Repun valintaan on olemassa hyviä ohjeita.

Olipa sitten treeneissä, koulussa tai töissä, kangaskassi on hyvä olla laukussa mukana. Siihen voi pakata kätevästi vaikka kauppaostokset ja tietysti mitä vain muutakin.

Mieleiset yksityiskohdat

Näyttäviä reppuja ja laukkuja löytyy myös yksityiskohtiensa puolesta jokaiseen käyttötarkoitukseen ja makuun. Suuret printit ovat oivallisia katseenvangitsijoita esimerkiksi vapaa-ajan tapahtumiin.

Osassa tuotteista printit ja logot ovat pienempiä. Silloin materiaali, linjat ja väri näyttelevät pääosaa. Virallisempiin menoihin vähemmän huomiota herättävät printit voivat olla mieluisampi valinta.